4:e september 19:00 Anderslövs IP konstgräs

2-0 Mikael Fransson (Johan Revesz) 31 min
3-0 Mikael Fransson (Mathias Herrström) 44 min
3-1 65 min
4-1 Sebastian Lindahl (Anton Andersson) 81 min

Varningar
Johan Revesz 61 min

Ny seger då hemma blev borta i snålblåsten. Östra Torp mötte jumbon Gärsnäs på hemmaplan men matchen var flyttad till Anderslövs konstgräs då där fanns elljus. Det var full stormstyrka matchen igenom och spelet blev lidande av detta. Efter 10 minuter linkar Anders Nilsson ut med en sträckning i låret. In kommer Filip Zahn. I den 25:e minuten kommer Kaj Nurmi runt fint på högerkanten och spelar bollen snett bak till Filip Zahn som från nära håll sätter bollen i nättaket till 1-0 ledning för Torp. Det var Filips 10:e seriemål i år. I den 31:a minuten hittar Johan Revesz in med ett instick bakom Gärsnäs backlinje till Mikael Fransson som ensam med målvakten enkelt placerar in 2-0. Det var Mikaels 9:e seriemål i år. I den 36:e minuten slår Martin Jönsson en fin hörna som Filip Zahn nickar precis över ribban. I den 41:a minuten spelar Filip Zahn bollen snett bak till Mathias Herrström som är ytterst nära att sätta 3-0. I den 44:e minuten missar domaren en solklar straffspark då Mathias Herrström i det närmaste blir överfallen med en kraftfull knuff i ryggen. Till och med Gärsnäs spelare och ledare skrattar åt tabben som domaren gjorde. Sekunderna senare snor Mathias Herrström bollen från Gärsnäs försvar och spelar fram den till Mikael Fransson som ensam med målvakten sätter bollen mellan benen fram till 3-0 för Torp. Det var Mikaels 10:e seriemål i år. 3-0 i paus och glada miner. I den 47:e minuten slår Filip Zahn ett inlägg som Martin Jönsson är nära att nicka in. I den 59:e minuten slår Kaj Nurmi ett inlägg som Filip Zahn nickar rakt på målvakten. I den 65:e minuten slarvar Torpförsvaret och en Gärsnässpelare kommer fri med Anders Ohlsson och sätter reduceringen till 3-1. I den 71:a minuten spelar Sebastian Lindahl bollen fram till Kaj Nurmi som fri testar skott men målvakten räddar till hörna. I den 77:e minuten är Kaj Nurmi fri igen och ännu en gång lyckas målvakten rädda Kajs skott. I den 81:a minuten slår Martin Rengbo en fantastiskt genomskärare ut på vänsterkanten till Anton Andersson. Anton spelar bollen snett bak till en framstormande Sebastian Lindahl som från nära håll kan sätta dit 4-1. Det var Sebastians 1:a seriemål i år. I den 86:e minuten slår Kaj Nurmi ett inlägg som Sebastian Lindahl skjuter ett volleyskott som målvakten gör en fin räddning på. Minuten efter skjuter Sebastian Lindahl ännu ett skott som målvakten parerar till hörna. I den 90:e minuten väggar Anders Mårtensson och Kaj Nurmi sig fram och Anders avslutar det hela med ett skott som målvakten tyvärr räddar. 4-1 skrivs slutresultatet till och Östra Torp har i stort sett säkrat kvalplatsen till division 4 då Sövestad på fjärdeplats förlorade mot ledande Rydsgård med 1-0. I nästa match väntar Skurup borta den 13:e september klockan 14:00.